PowerShape ile Ameliyatsız Bölgesel Zayıflama

Son zamanlarda sağlıklı yaşama yönelme eğilimleri arttı.

Son zamanlarda popüler olan mükemmel vücut ekolü ile sağlıklı yaşama yönelme eğilimleri artmıştır. Diyet ve spordan ayrı olarak bölgesel zayıflama cihazları hemen hemen herkesin gündeminde olmaya başladı. Bölgesel zayıflama cihazlarından en çok tercih edilen ise powershape’tir. 

  Ancak powershape özelliklerinden bahsetmeden hemen önce bölgesel yağlanmaya sebep olan unsurlardan söz edilmeli. Vücutta her bölgenin yağ hücresi yoğunluğu farklıdır bu sebeple kişilerde yağlanma görülen yerler şu gibi olabilir ; karın, bacak, sırt,basen, alt karın ve üst vücut yağlanması .Bölgesel yağlanma yaşayan kişilerde estetik görünüm yanı sıra fiziksel olarak da zararları olan bu durum çözüme kavuşturulmadığı sürece kişiyi her manada mağdur edecektir. Yağ oranı bir bölgede %25 i geçtiği anda bölgesel yağlanma hızlanmaya başlar. Spor ve sağlıklı beslenme ile istenilen forma kavuşamayınca kişiler bölgesel incelme cihazlarına yöneliyor.

Powershape ile Bölgesel Zayıflama Nedir?

Bölgesel yağlanma nedenleri ise farklı şekillerde gün yüzüne çıkabiliyor; bu kimi zaman hareketsiz yaşam kimi zaman metabolizma hızımızın yavaşlaması kimi zaman ise karbonhidrat ve trans yağların aşırı tüketimi olabilir. Bazen ise gereğinden fazla kalori alınmadığında dahi hormonal bozukluklar bölgesel yağlanmanın kapılarını aralayabilir. Fast food alışkanlığı vitamin ve minerallerin eksik alınması şüphe yoktur ki bölgesel yağlanmaya sebep olan bir diğer etkendir.

Konu bölgesel incelme cihazlarından powershape bölgesel zayıflama, yağ hücrelerinin parçalanıp, sıvılaştırılması bu işlemi özetleyebilir,  vücutta her ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın gitmeyen bölgesel yağlar cerrahi müdehaleye gerek kalmadan sökülüp atılabilmektedir.

Üç teknolojiyi içerisinde barındıran bu cihaz bu alanda geliştirilmiş olan güvenilir cihazların başında gelir. Vakum , ışın , radyofrekans ile inatçı ve alt tabakalara yer etmiş yağlardan kurtulmak mümkün olabiliyor. İşlem yapılırken özel bir jel kullanır ve deri yüzeyindeki kılcal damarlara zarar vermez. Powershape’in etki alanı kadın veya erkeğin bedenindeki ilk üç santimlik tabakadır.  Seanslar sonrası kırk dakikalık yürüyüş öneren uzmanlar yağ hücrelerinin parçalanabilmesi için on adetlik paketler önermektedirler. Alınan seanslar sonrası beş ile on santim incelme görülen hastalar memnuniyetlerini hemen hemen her mecrada dile getiriyorlar. 

Powershape cihazından çıkan hastaya lenf direnaj masajı yapmayı tercih eden estetik hastaneleri de mevcut. Lenf direnaj ile amaçlanan zaten parçalanmış ve sıvılaştırılmış olan yağın vücuttan daha hızlı uzaklaşmasını sağlamaktır. Seans süreleri yarım saat kadar olup etkili sonuç almak için haftada iki kez işlem alınması gerekmektedir. 

Her ne kadar powershape vücutta beş ile on santim arasında incelmeye yardımcı olsa da yapılan araştırmalarda uzmanlar bunun bir takım oyunu olduğunu beyan etmektedirler. Kalori saymak, alkol tüketimine dikkat etmek bunlardan bir kaçıdır. Aynı zamanda şok diyetlerden uzak durmak ve uyku düzenine dikkat etmek de bölgesel yağlanmayı engelleyen unsurlar arasında sayılabilir. 

Yukarıdaki bilgilerin ışığında; kişileri powershape uygulamasına  iten etkenlerin çoğunlukla yanlış beslenmeden kaynaklı oluşan yağ toparlanmaları olduğunu gördük. Aynı zamanda uzmanlar bölgesel incelme cihazları uygulanırken bir diyetisyene başvurulması konusunda da hemfikirler. Daha önce de belirtildiği gibi bunun bir takım oyunu olduğunu bilerek hareket etmekte fayda olup seanslar aynı zamanda sağlam bir diyetle desteklenmeli. 

Powershape uygulamasının yararları arasında en çok göze çarpan ise cildi yenileyerek kolojen aktivasyonunu sağlamasıdır. İçerdiği üçlü teknoloji (radyo frekans, vakum, ışın ) ile dolaşımı düzenleyerek vücuttaki blokajı kaldırarak tapteze bir dokuya kavuşulmasına yardımcı olur.

Ameliyatsız incelme denildiğinde akla gelen ilk uygulamalardan olan powershape son günlerde oldukça popüler ve aranılan bir yöntemdir. Bu yöntemin yayılmasında estetik hastaneleri ve klinikler öncü olmuştur ancak yine de seçim yapılırken alanında uzman kişilere uygulamayı yaptırmakta fayda vardır. 

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun