Genç Kalmaya Yardımcı Uygulama: Fraksiyonel Lazer

Non ablatif fraksiyonel lazer uygulaması cildin yenilenmesini sağlar.

Non-Ablatif Fraksiyonel Lazer uygulaması günümüzde uygulanabilen sivilce, yara, yanık, kesik izleri ve ciltteki ince kırışıklıkların düzeltilerek cildin yenilenmesini sağlayan mucizevi bir yöntemdir.

FDA onaylı uygulamanın farklı versiyonları bulunmakla birlikte en etkili şekli non-ablatif fraksiyonel lazer uygulamasıdır.

Fraksiyonel non-ablatif lazer ışınları cilt altına mikrosütunlar şeklinde yayarak pıhtılaşma oluşmasını sağlar,böylece cildi uyararak oluşan pıhtıların giderilmesi yönünde harekete geçirir; böylece kollajen doku da devreye girer ve hızlı bir iyileşme için alert eden cilt yenilenir ve gençleşir

 Bu sistemle cilt yenileme yüz, boyun, dekolte ve el sırtları gibi vücudun pek çok bölgesinde güvenle çalışabilir.

CO2 lazer uygulamalarının aksine non-ablatif fraksiyonel lazer uygulaması cildin epidermis ve dermiş tabakasında hasar yaratarak ciltte yenilenme ve gençleşme sağladığından sosyal hayatta sınırlandırma yaratmaz, yani non-ablatif sistemle cildin görünen kısmında yara ve izler oluşmayacağından uygulama sonrası sosyal hayatınızda herhangi bir kısıtlama olmayacaktır, içeriden gelen kalıcı etki için devrim niteliğinde bir uygulama olan non-ablatif fraksiyonel lazer  farklı ölçüdeki başlıkları ile cildin daha derin katmanlarına etki ederek akne izlerinin, doğum sonrası oluşan lekeler ya da güneş lekelerinin giderilmesinde, gözeneklerin küçültülmesi ve zamanla sarkan yumuşak dokunun sıkılaştırılması ve toparlanmasında gözlü görülür etki sağlar.

Tedavi uygulanan bölgede birkaç saatlik kızarıklık, sıcaklık  ya da ödem ve gerginlik olabilir. Tedaviden sonra ciltteki pembemsi görüntü 5 ila 7 gün sürebilir. Uygulama sonrasında işinize ve gündelik hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Ne sıklıkla uygulama yapılır?

Uygulama sayısı  hafif  kırışıklıklarda 1-2 seans yeterli olurken, derin kırışıklıklarda 3-4 seans sürebilmektedir. Cilt lekeleri tek seansta giderilebildiği gibi belki 2. Ve 3. bir seansa da ihtiyaç duyulabilir. Uygulanan seans sayısı yine yüzeysel sivilce izlerinde derin sivilce, yara ya da güneş izlerine oranla daha az olabilmektedir.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun