H-100 Gençlik Aşısı

H-100 aşısı, içerisinde yüksek oranda Hyaluronik asit ve amino asitler bulunan cilt kokteylidir.

İnsan vücudunun protein, karbonhidrat ve vitaminler gibi günlük gereksinimleri gibi cildin de günlük gereksinimleri vardır. Bu gereksinimlerden en önemlisi cildin yapı taşlarından Hyaluronik asittir. Hyaluronik asit vücuttaki bağ dokusunda, eklemlerde ve cildin doğal yapısında yer alan glukozaminoglikan isminde amino asit içeren polisakkarit formunda bileşenlerden bir tanesidir. Bu bileşenler bağ dokusuna esneklik ve nem kazandırandırır.

H-100 aşısı, içerisinde yüksek oranda Hyaluronik asit ve amino asitler bulunan güçlü bir cilt kokteylidir. İnsan derisi zaman içerisinde elastikiyet ve nem kaybına uğrar. Bunun sebebi de cildin yavaş yavaş Hyaluronik asit ve kollajen kaybına uğramasıdır. Bu kayıplarla beraber cildin amino asitleri ve peptidleri de zamanla hasara uğrar ve cilt yaşlanma belirtileri ortaya çıkar. H-100 aşısı, yoğun miktarda Hyaluronik Asit, mannitol, vitamin, mineral, amino-asit ve aktivasyonu arttıran ve tetikleyen çok etkili bir cilt gençleştirme ürünüdür. İçeriğinde çok yüksek oranda en güçlü antioksidanlardan ve nem tutuculardan olan “%5 oranında mannitol bulunur.

H-100 aşısı, yaş alma veya genetik faktörlere bağlı olarak kişilerin cildinde oluşan sarkmaların ve kırışıklıkların giderilmesinde yardımcı olan medikal bir tedavidir. “Hyalüronik Asit”, en çok bebeklerin cildinde bulunur. Hyaluronik asitin enjeksiyon ile dışarıdan takviye edilmesiyle cilde yeniden nem, parlaklık, esneklik ve canlılık kazandırılabilir.

Cilt zaman içerisinde kolajen kaybına da uğrar. Aşırı kolajen kaybına uğrayan cilt sarkar ve gevşer.H-100 cilde enjeksiyon yoluyla verildiğinde cildin nemli ve parlak görünmesini sağlar. Aynı zamanda yeni kolajen üretimini de tetikler. H-100 aşısı cildi tedavi ettiği ve yaşlanma belirtilerini azalttığı içinde Gençlik Aşısı olarak ta adlandırılmaktadır.

H-100 Aşısı Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

  • Yüz bölgesi,
  • Boyun ve gıdı bölgesi ,
  • Dekolte bölgesi,
  • Eller.

H-100 Aşısı Kaç Seans Uygulabilir?

H-100 aşısı kişinin nem ve elastikiyet kaybına göre 12 ayda 1 maksimum 4 seans olarak uygulanabilir.

H-100 Faydaları Nelerdir?

  • Mimik çizgileri ve ince kırışıklıkların açılmasında etkilir.
  • Cildi nemlendirir ve parlak görünmesini sağlar.
  • Cildi sıkılaştırır ve sarkmaları düzeltmeye yardımcıdır.
  • Hücre yenilenmesini tetikler.

H-100 Aşısının yan etkileri nelerdir?

H-100 aşısının bilinen bir yan etkisi yoktur. Uygulamadan sonra hafif morarma, şişlik ve kızarıklık oluşabilir. Uygulama kişinin günlük hayatını etkilemez.

H-100 İçeriği nedir?

H-100 aşısı Hyaluronik Asit, Mineraller ,Amino Asitler, Mannitol,Pro Collagen Peptide,Hexapeptide-8,Pentapeptide-18,DMAE,Organic Silica,Vitamin (B1-B6) içerir.

Her bileşenin görevleri vardır.

Hyaluronik Asit

-Ciltte su tutarak derideki nem oranın artmasını sağlar. Böylelikle cilt dokularında iyileşme ve sıkılaşma meydana gelir.

Mineraller

-Deriyi ve cildi yeniden yapılandırır ve besler.

Amino Asitler

-Deride hücre yenilenmesini sağlar.

Mannitol %5

-Bilinen en güçlü anti-oksidanlardan birisidir. Ciltte yüksek oranda nem tutar ve nem kapasitesini arttırır. Hızlı bir şekilde kırışıklıkları açma özelliği vardır. Hyaluronik asit‘in fonksiyonlarına destek olarak etkisini ve kalıcılığını arttırır.

Pro Collagen Peptide

-Kolajen cilt için çok önemli bir büyüme faktörüdür. Cildin elastikiyetini sağlar. Pro Collagen Peptide, cilt kırışıklıklarının açılmasında ve cildin sıkılaşmasında önemli rol oynar. Cilt üzerinde doğal dolgu efekti oluşturur.

Hexapeptide-8

-Önemli bir büyüme faktörüdür. Yüzdeki mimik çizgilerinin ve kırışıklıkların pürüzsüz hale gelmesini sağlar.

Pentapeptide-18

-Kasların kasılmasını yavaşlatarak kırışık oluşmasını yavaşlatır. Aynı zamanda kırışıklıkları açma özelliği de vardır.

DMAE

-Ciltte maksimum düzeyde sıkılaşma ve gerilme sağlar. Deri altındaki kas dokusunu destekler ve sarkmaları azaltarak gergin bir görünüm sağlar. Güçlü bir Anti-oksidandır.

Organic Silica

-Kolajen ve elastik fibrillerin artışını sağlar. Aynı zamanda deri tonusunun düzelmesine önemli rol oynar.

Vitamin (B1-B6)

-Yüksek oranda anti-oksidan etkileri olan vitaminlerdir.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun