UltraShape V3 Nedir?

Ultrashape; tam vücut şekillendirme, yağ parçalama ve cilt sıkılaştırma için kullanılan bir cihazdır.

Diyet ve egzersizle bile kurtulamadığınız inatçı  yağlarınız varsa, UltraShape; odaklı ultrason ve radyo frekansın sinerjisi ile istenmeyen yağlardan homojen şekilde  kurtulmanızı sağlar ve vücut şekillendirme imkanı sunar. Güvenliği ve başarısı  kanıtlanmış tedavi ile iki hafta gibi  kısa sürede gözle görünür sonuçlar görülür.

Ultrashape V3 ile Ameliyatsız İncelme

Yağ hücrelerini zarları ile birlikte  geri dönüşümsüz olarak yok olmasını sağlar, düzensiz yağ dağılımı oluşturmaz. Odaklı ultrason radyo frekans sayesinde ciltte hasar, şişme olmaz. Günlük yaşantınıza hemen dönebilirsiniz. Öğle arasında bile işlem yaptırabilirsiniz. Sadece birkaç hafta içinde uzun süre kalıcı ve ölçülebilir sonuçlar elde edebilirsiniz. 3 işlem iki hafta  aralıkla yapılmaktadır. Ultra Shapes tedavisi  estethica’da  eğitimli bir personel  tarafından uygulanır ve yaklaşık bir veya bir buçuk saat sürer. Herhangi bir rahatsızlık  vermez. Tedavi sonrası günlük yaşantınızı aksatmaz. Bu sayede günlük yaşantınıza hemen geri dönebilirsiniz. Ultra Shape; karın, basen ve yan simitler için çok uygun bir yağ parçalama tedavisidir.

UltraShape cihazı deri altında kalıcı olarak depolanmış inatçı yağı ortadan kaldırmak için tasarlanmış yoğunluklu ultrason enerjisidir. Bölgesel yağlanma problemlerini azaltmak,  bölgesel incelme ihtiyaçlarını karşılamak ve vücut şekillendirmek için klinik olarak kanıtlanmıştır. UltraShape V3 tedavisinin sonuçları hızla görünür ve işlem hiçbir kesi gerektirmez. Bel, karın ve basen çevresinde 2,5 ile 12 cm arasında kişiye göre değişen bir incelme elde edilebilir.

UltraShape V3 Nasıl Çalışır?

Yüksek frekanslı ultrasona sahip olan UltraShape V3 deri altında kalıcı olan ve yağ hücreleriyle beraber zarlarına zarar veren  yağ hücrelerini yok etmeye odaklanmış bir teknolojidir. Serbest yağ asitleri lenfatik drenaj sayesinde karaciğer tarafından doğal bir yolla yok edilebilmektedir. Tıpkı yediğiniz yağlar gibi vücuttan atılır. Uygulamanın süresi, uygulamanın yapılacağı bölgeye bağlı olarak 30 dakika ya da 1 saat kadar sürebilmektedir. Süreyi  UltraShape  cihazı bilgisayar sistemi kendi atış sayısını belirler. Kişilerin büyük çoğunluğu için hiçbir ağrı oluşturmaz. Çok nadir olarak hafif ve kısa süreli bir karıncalanma veya iğne batma hissine neden olabilir. Uygulamanın hiçbir yan etkisi olmamakla birlikte bazı kişilerde geçici kızarıklıklar ya da morluklar meydana gelebilir. 

Ultrashape Kullanımında Sonuçlar Ne Zaman Görülür?

Ultrashape tedavi planı 6 haftadan oluşur. Ancak sonuçlar ilk tedaviden 2 hafta sonra görülebilir. Kalıcı sonuçlarsa 4. haftada son seanstan sonra gözle görülür şekilde fark edilir. Sonuçlar kalıcıdır. Ancak uygulama sırasındaki kilonuzu korumanız gerekir. Karın germe ameliyatı bile yaptırsanız doktorunuzun size önerisi yediklerinize dikkat etmeniz olacaktır. Özelilikle gelinler için hızlı incelme tekniği olarak kullanılır. Gelin adaylarına çok uygun, cerrahi işlem almadan yağlardan kurtulmak için bir nevi köprüden önceki son çıkış denilebilir.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun