Safir Perkutan Saç Ekimi

Safir perkutan tekniği ile saç ekimi, tıraşsız ve ağrısız saç ekimi uygulamasıdır.

Safir perkutan saç ekimi veya herhangi bir saç ekimine ihtiyaç duymayan sağlıklı, gür ve doğal görünümlü saçlar elbette hepimizin hayali! Ancak stres, sağlıksız beslenme, düzensiz yaşam veya genetik faktörler nedeniyle, günümüzde birçok kişi saç dökülmesi problemiyle karşı karşıyadır. Tam bu noktada imdadımıza son yılların öne çıkan modern ve başarılı uygulaması safir perkutan saç ekimi tekniği ortaya çıkıyor.

Safir Perkutan Saç Ekimi Nedir?

Kişinin özgüvenini zedeleyebilecek problemlerden biri olan saç dökülmesine karşı etkili bir çözüm sağlayan safir perkutan saç ekimi pratik ve etkili bir operasyondur. Günümüzde en çok tercih edilen yöntem, ince uçlu safir uçlar ile kanal açma işlemi ile uygulanır. Kanal açma işleminde kullanılan özel uçlar, gerçek elmastan üretilmiş olup, keskin uçları sayesinde kolay ve konforlu kanal açma teknikleri arasındadır. Peki, safir perkutan saç ekimi nasıl yapılır? Diğer yöntemlerden farkı nedir? Bir bakalım:

Safir Perkutan Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak saçlar doğru açıları ayarlanır ve yön değiştirmeleri engellenir.
  • Safir perkutan saç ekimi tekniğinde kullanılan saçın kendi boyutundaki küçük kanallar, açılan kanal sayısının artmasını sağlanır.
  • Greftler kişinin ense ve ihtiyacına bakılarak maksimum ve homojen bir dağılım yapılarak mikro motorlar ile tek tek alınır.
  • Alınan greftin sayısına göre saç ekim operasyonu öncesinde belirlenmiş olan hat üzerinden küçük mikro kanallar açılır.
  • Tüm kanal açma işlemi bittikten sonra greftler açılan kanallara tek tek yerleştirilmektedir.
  • Tek seansta 6 bin adete kadar greft (12500-15000 saç kökü) ekimi yapılan teknikte daha sık ve gür saçlar elde edilir.
  • Her santimetrekareye ekilen saç sayısı 50-100 adeti bulabilir.
  • İstanbul saç ekim merkezleri arasında öne çıkan estethica Hastaneleri’nde yapılan saç ekimi işlemi yaklaşık 5 ila 8 saat arasında sürer.
  • Hasta operasyondan kısa süre sonra sosyal hayatına devam edebilir.
  • Lokal anestezi öncesi ağrısız anestezi uygulaması yapılarak saç ekim gerçekleştirilir.
  • Safir perkutan saç ekimi hastanın ağrı çekmesini engelleyerek konforlu bir operasyon geçmesi sağlanır.
  • Saç ekim öncesi ve sonrası bakım ve tedavi protokolleri seçtiğiniz kuruma göre değişkenlik gösterdiği için iyileşme süreniz de aynı oranda değişkenlik göstermektedir.

Saç Ekimi Sonrası Yeni Saçlar Ne Zaman Çıkar?

Saç ekiminin ardından ekilen saçlar 3. aydan itibaren çıkmaya başlar ve 1 yıl içinde saçların tamamı çıkar. Böylece safir saç ekim tekniği ile daha gür ve daha sık saçlar elde edilir. Hastanın operasyondan kısa bir süre sonra sosyal hayatına devam edebilmesi, uygulamanın en önemli avantajlarından biridir. Doğal sonuç sağlayan safir perkutan saç ekimi tekniğinde saçlar doğru açılarla ekildiği için ideal görüntünün oluşmasını sağlar.

Safir Perkutan Saç Ekiminin Diğer Yöntemlerden Farkı

Sık, yoğun ve doğal bir görünüm sağlayan safir perkutan saç ekiminin diğer yöntemlerden en önemli farkı, özellikle ön hat saç ekimlerin de en çok tercih edilen yöntem olmasıdır. Birden fazla safir elmas uçların kullanılması ile yaranın iyileşme süresini minimum seviyelere indirir. Safir uçlar çok ince olduğu için kanallar derinlemesine açılmamaktadır. Dolayısı ile kanalların kapanması ve greftlerin kanallardan çıkma oranı yok denecek kadar azdır. Ayrıca safir uçların elmastan yapılması sebebi ile alerjik reaksiyon geçirilmesi söz konusu olmamaktadır. Deri tahribatı yok denecek kadar azınlıkta olmaktadır. Safir saç ekimin de kullanılan elmas uçlar çok keskin olduğu için deriye dokunulması ile kolaylıkla mikro kanallar açmaya olanak sağlar.

Safir Perkutan Saç Ekimi Fiyatları

Fiyatlandırmalar da saç ekim teknik detaylar elbette önem arz etmektedir. Teknik detayların yanın da kişinin kaç grefte ihtiyacı olduğuna ve saç ekimi ile birlikte yapılacak olan bakım ve tedavi protokollerine göre saç ekim fiyatları değişmektedir. Saç ekiminde kombin fiyatlandırma maliyeti düşüreceği gibi saç ekimi yaptıran kişilerde daha iyi sonuç elde edilmesini sağlamaktadır. Kuruma bizzat gelip muayene olunduğu gibi kuruma gelmeden de saçlarınızın genel durumunu gösteren fotoğraflarınızı bizim ile paylaşarak da ön bilgi ve fiyat almanız mümkündür. Siz de saç ekim merkezi arayışındaysanız, daha sağlıklı ve gür saçlara kavuşmak için estethica’da safir perkutan tekniği ile saç ekimi işlemini tercih edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için 08502223845 hatlı numarayı arayabilir veya Whatsapp ile iletişime geçebilirsiniz.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun