PRP Tedavileri ve Güzel Uyanmanın 7 Yolu

Plazma Terapisi (PRP) faydaları sayesinde en sevilen güzellik prosedürü haline gelmektedir.

Trombosit Zengini Plazma Terapisi veya PRP tedavisi, sadeliği ve etkinliği nedeniyle en sevilen güzellik prosedürü haline gelmektedir. Kan testi yapılır gibi kan alınır, sonra trombositleri, serum ve kan hücrelerini ayırmak için kan birkaç dakika boyunca santrifüje konur.

1) Akne Tedavisi

Akne ‘ tıkanmış gözeneklerin’ bir sonucudur ve gözenekler cildin doğal nefes alma mekanizmasıdır. Ayrıca ölü cilt hücrelerini temizleyen sebumu salgılar ve bunlar tıkandığında cildin bu kısmında iltihaba neden olur. Ve akneler ciltte yarı kalıcı yaralar bırakabilir.

PRP enjeksiyonlarındaki trombositler, cilt hücrelerini uyaran ve yeni cilt dokusunun üretimini tetiklediği  bilinen büyüme faktörleri içerir ve PRP,  ciltte daha canlı ve yumuşak görünen yeni kollajenin üretilmesini sağlar.

2) Age Spotları İçin Tedavi

Age spotları (yaş lekeleri) cildin daha zayıf bölgelerini, güneşe doğrudan maruz kalmamak için korur. Transforman büyüme faktörü beta, cilt dokusuna girdiğinde, derhal yenilenen cilt hücrelerinin hızla üretildiği bir cilt yenilenme sürecine başlar ve cildinizi orijinal durumuna (bazen daha iyi duruma) getirir.

3) Gözenek Tedavisi

Gözenekleriniz çok acık ise, PRP ve mikro iğneleme kombinasyonu önerilir. Dermapen , cildin iyileşme mekanizmasını tetikleyen küçük yaralar yaratır. Bu iyileşme süreci daha sonra cilt iyileştirmesi için PRP den türetilmiş büyüme faktörleri ile hızlandırılır. Bu tedaviden sonra cildiniz pürüzsüz, parlak bir görünüm kazanır.

4) Kırışıklık Tedavisi

PRP tedavileri yaşlanmayı önleyici kırışıklıkların giderilmesi için mükemmel bir tedavi yöntemidir. PRP işlemi ile enjekte edilen trombositler ve serum, onarılması gereken deriye “iyileşme” sinyali gönderir ve cilt dokusunun yeni katmanlarını çok hızlı bir şekilde “kollajen üretimini” başlatır.

5) Gözaltı Torbaları Tedavisi

Trombositler büyüme hormonları içerir ve büyümeye neden olan yol aslında hücrelerin metabolizmasını arttırmaktır. Göz çevresine uygulandığında, doku aktif metabolizması ve büyümesi için yeterli miktarda kan ve besin alır.PRP, kaybolmuş elastikiyeti kazanmasına yardımcı olur. Ve PRP, gözaltında biriken fazla yağları yakarak, gözaltının torbalanmasını engeller.

6) Mat Cilt Tedavisi

PRP, doku yenilenmesini, kollajen üretimini ve hücre farklılaşmasını tetikleyen tüm büyüme hormonlarını içerdiğinden mükemmel bir ”mat cilt katili” dir.

7) Saç Dökülmesine Karşı Tedavi

PRP'de bulunan büyüme faktörleri saç foliküllerini harekete geçirir (sadece ölmekte olanlar, ölü kıl folikülleri canlanamaz), saç dökülmesini önler ve saçların daha sağlıklı olmasını sağlar.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun