Meme Estetiğinde 2024 Trendleri

Göğüsler bir kadın için her zaman dişiliğin sembolüdür.

Göğüsler bir kadın için her zaman dişiliğin sembolüdür. Tarihte ve günümüzde her kadın kendini güzel hissetmek için, istediği ölçülerde güzel alımlı göğüslere sahip olmak ister. Günümüzde ise kadınların istediği göğüs görünümüne sahip olması hiç te zor değil, estetik operasyonlar ile hiç göğsü olmayan  ya da küçük göğüslü kadınlar göğüslerini büyütebiliyor, ya da kilo alıp verme yaş almaya bağlı olarak ya da doğum sonrası sarkan göğüsler dikleştirilebiliyor ya da çok sarkıp sırt ağrılarına neden olan göğüsler meme küçültme operasyonu ile istenilen ölçülerde küçültülebiliyor.

Kısacası günümüzde herkes kendi isteği ve ihtiyacı doğrultusunda göğüs ölçülerine estetik cerrahi operasyonlar ile sahip olabiliyor.

Göğüs operasyonlarında ilk akla gelen göğüs(meme) büyütme operasyonları, göğsünüz küçük ve büyütmek istiyorsanız meme protez ile göğüs büyütme operasyonu gerçekleştirerek istediğiniz ölçülerde göğüs formuna kavuşabiliyorsunuz, yuvarlak ya da damla protezler ile isteğe bağlı doğal ya da daha alımlı iri göğüslere kavuşabilirsiniz operasyon genel anestezi ile ameliyathane ortamında gerçekleşiyor göğüs altından bir kesi ile protez yerleştiriliyor ve bir ay özel sutyen kullanılıyor, göğüs altındaki kesi izi bir yıl içinde belli belirsiz bir hale geliyor, operasyon sonrası 5-7 gün içinde sosyal hayatınıza geri dönebilirsiniz

Göğüs operasyonlarında gerçekleştirilen bir diğer operasyon ise meme dikleştirme operasyonudur; kilo alıp vermeye, yaş almaya ve doğumlara bağlı olarak göğüste sarkma meydana geldi ise mene dikleştirme operasyonu ile göğüs dikleştirilir ve sarkıklık giderilir eğer göğüs hacminde azalma varsa meme dikleştirme operasyonu ile meme büyütme operasyonu birlikte gerçekleştirilir dikleştirmeli meme protez operasyonu yapılır, operasyon genel anestezi ile ameliyathanede gerçekleştirilir, meme altından yatay ve meme ucundan aşağı doğru bir kesi oluşur ters t olarak adlandırılan meme dikleştirilir ihtiyaç varsa protez yerleştirilerek meme daha hacimli bir görünüme kavuşur, 1 ay sutyen kullanım suresi vardır, izler bir yıl içinde belli belirsiz bir hal alır ve sosyal hayata 5-7 gün sonra dönülür.

Göğüs estetiği ile ilgili çok sayıda gerçekleştirilen bir diğer operasyonda meme küçültme operasyonudur. Meme büyük ise ağırlık kişinin hayatını zorlaştırır ve sırt ağrılarına sebep olarak konforsuz bir yaşam sürmesine neden olur. Sırt ağrılarından kurtulmak daha konforlu bir yaşam sürmek için meme küçültme operasyonları gerçekleştirilir operasyon meme dikleştirme operasyonu ile benzer bir şekilde gerçekleştirilir farklı olarak meme küçültme operasyonlarında meme dikleştirme operasyonuna göre daha fazla meme dokusu çıkarılarak daha çok meme küçültme gerçekleştirilir, meme küçülürken aynı zamanda da dikleştirilir. Genel anestezi ile ameliyathane de gerçekleştirilir test t şeklinde iz bir yıl içerisinde belli belirsiz bir hal alır, 1 ay sutyen kullanım süresi vardır, operasyon sonrası 5-7 gün içerisinde sosyal hayata dönülür.

Meme Estetiği Fiyatları Nedir?

Meme estetiği fiyatları kişinin istekleri, ihtiyaçları ve meme estetiği yönteminin kullanılacağına göre değişiklik göstermektedir. Fiyatlar hakkında en doğru bilgiye detaylı ön muayene sırasında ulaşılmaktadır. Meme estetiği operasyonlarının yapılacağı hastane seçiminde her zaman kişinin sağlığını düşünen, alanında uzman cerrahi doktor kadrosu ile çalışan hastanelere öncelik tanınmalıdır. Sizler de yaz ayları öncesi göğüs estetiği hakkında bilgi almak ve ücretsiz muayene randevunuzu oluşturmak için bizlere 08502223845 numaralı hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun