Estetik Kaygılarla Gülüşün Değerlendirilmesi

Tedavi için gelen hastalarımız genellikle motivasyonu yüksek heyecanlıdırlar.

Diş hekiminin tedavi planlamasına başlamadan önce teşhis koyarken, hastanın kendi istekleri doğrultusundaki yönlendirmelerini uygulama konusunda profesyonel farkındalığı yüksek olmak durumundadır. Profesyonel farkındalık ve tıbbi etiğin ışığında oluşturulan doğru teşhis ve tedavi planı sonrasında hekimin hastasına önerebileceği planın hem estetik hem de olması gereken sağlıklı bir tedavi planı olduğunu hastasına aktarırken sağlam bir temel elde etmiş olmaktadır. Bu temeli oluştururken, hekim hastanın tedavi sonundaki fikir ve beklentilerini önemseyerek en iyi ve makul tedavi planına ulaşmalıdır. Bu sayede hasta memnuniyetini en yüksek seviyede tutarak tedaviyi sonlandırmayı sağlayabilir.

Gülüş Estetiği Nedir?

Gerçekleşecek olan tedaviyi planlarken realist estetik beklentiler, yüz hatlarının karakteristik özelliği, çene ve yüz kaslarının durumunun düşünülmesi önemli bir husustur. Biz Estethica Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği olarak tüm bu hususları göz önünde tutarak oluşturduğumuz tedavi planı ve hastamıza en uygun diş yapısını seçiyoruz. Planlamanın son aşaması ise bilgisayar ortamında kişinin fotoğrafı üzerinde en yakın sonucu görebildiğimiz tasarımlar yapıyoruz. Bu şekilde hastamız ve hekimlerimiz, laboratuvarda dişlerin yapımı gerçekleşmeden son kontrollerini de yapmış oluyorlar.

Hekimlerimiz, başlayacağı her yeni tedavi planında aldığı sorumluluğun bilincinde olması ile hastanın sahip olacağı yeni gülüş tasarımında hem fonksiyonel açıdan hem de estetik açıdan tedavi sonucunda hasta memnuniyetini sağlaması anlamında büyük önem taşımaktadır. Hassas, dikkatli ve küçük detaylara dikkat ederek başlanan ve sonuçlanan her yeni gülüş tasarımında memnuniyet son derece yüksek olacağının bilincinde olunmalıdır. Hastanın sağlığına negatif yönde bir etki oluşturmadan ve sıradan sonuçlar elde etmemeye dikkat ederek oluşturulan her gülüş tasarımı hekimin imzasını olumlu yönde taşıyacak mutlu ve memnun hasta sonuçları elde edilecektir.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun