Somon DNA Tedavisi

Yaş almamız ile birlikte mat ve gerginliğini kaybetmiş bir yüz görünüm oluşur.

Genç ve sağlıklı, ışıldayan, parlayan bir yüz herkesin hayalidir. Canlı ve parlak bir yüz görünümü aynı zamanda genç görünümün de en önemli yansımasıdır. Günlük hayatımızda yaşadığımız stres, alkol ve sigara kullanımı, hızlı kilo alıp verme, sağlıksız beslenme, uyku düzensizlikleri, kötü çalışma koşulları bu sonucun ilk akla gelen nedenleri arasındadır. Herkes canlı parlak ışıldayan bir cilde sahip olmak istemesine rağmen günlük hayat içerisinde, dikkat etmeden süre gelen yıllar sonrasında ciltte ne deformasyon kaçınılmaz olmaktadır. Cildimizde yüzümüze yansıyan sağlıksız mat kuru görünümü önleme amaçlı destek tedaviler arasında ilk aklımıza gelen somon DNA uygulamasıdır.

Somon DNA Nedir?

Somon DNA; somon balığının sütünden elde edilen protein ve Hyalüronik asitten oluşan bir aşı uygulamasıdır. Somon DNA aşısı uygulaması ile cilde hem nem hem de elastikiyeti geri kazandırmak amaçlı protein enjeksiyonu gerçekleştirilir. Uygulama Hyalüronik asit enjeksiyonu ile cildin kaybettiği nem ve elastikiyet tekrar sağlanır ve cilde yoğun nemlenmesi sağlanarak; cilde parlak ve canlı görünüm geri kazandırılır. Cilde uygulanan Hyalüronik asit uygulaması ile cilde parlaklık kazandırılırken aynı zamanda tedavinin alt yapısında oluşturulmuş olur. İkinci aşamada ise protein yapı taşlarından oluşan somon sütü enjeksiyonu gerçekleştiriliyor. Somon sütü enjeksiyonu ile de cildin yaş alma, sigara, alkol, stres gibi nedenler ile bozulan elastikiyeti, gençleşme etkisi sağlayan somon sütü enjeksiyonu ile geri kazandırılıyor, cilde vitamin ve proteinleri kazandırılıyor ve sonrasında gençlik etkisi gözlemleniyor. Gençlik aşısı olarak adlandırılan somon DNA uygulaması hem cilde nem vererek canlılık ve parlaklık kazandırıyor hem de protein katkısı ile kaybedilen genç görünümün geri kazanılmasını sağlıyor. Somon DNA uygulaması 1-3 hafta süre aralıkları ile kişinin ihtiyacına göre1-5 seans arası uygulanır.

Somon DNA Aşısı Uygulaması Kimler İçin Uygundur?

Somon DNA gençlik aşısı,

  • Yaş alma ile birlikte ciltteki kırışıklıklardan memnun olmayan kişilerde,
  • Çevre faktörler ve yaşam tarzı nedeni ile cildine parlaklık, canlılık, gerginlik kazandırmak isteyen kişilerde,
  • Cildindeki akne izlerinin giderilmesinde,
  • Pürüzsüz cilde sahip olmak isteyen kişilerde, göz altı morluk ve kırışıklıklarından şikayetçi olan kişilerde kullanılır.

Göz çevresini aydınlatma ve gençleşme etkisini sağlamak amaçlı, boyun, göğüs dekolte, el üzeri bölgesini nemlendirmek canlandırmak isteyen kişilerde, rahatlıkla uygulanabilir. Somon DNA her yaş grubu için uygun olan bir tedavi olup, herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Somon DNA uygulamasının gençlik ve canlandırma etkisi uygulamadan kısa bir süre sonra hemen gözlemlenebilmektedir. Somon DNA düzenli ve belli periyod aralıklar ile yapıldığında, gençlik etkisi daha kalıcı olup yaşlanma etkileri, kırışıklıklar yok edilebilmektedir. Somon DNA uygulaması ağrısız bir uygulamadır ve 10-15 dakika içerisinde uygulama gerçekleştirilir, uygulama sonrası ağrı, sızı, morluk oluşmaz kişi günlük hayatına kısa bir sürede geri dönebilir, uygulama sonrası bazı ciltlerde hafif kızarıklık oluşabilir, birkaç saat içerisinde normal görünüme geri dönülür.

Somon DNA uygulaması kişinin yaşlanma ve ihtiyacına bağlı olarak 15 gün ya da 1 ay süre aralıklar ile 2-5 seans uygulanabilir, ilk uygulama sonrası düzenli tedavilerde 3 ay aralıklar ile uygulandığında cilt gençleştirme etkisi kalıcı olacaktır. Somon DNA uygulaması ile birlikte lazer ve radyofrekans uygulamaları gerçekleştirildiğinde ciltte canlılık ve gençlik etkisi daha da artmaktadır. Somon DNA bot0ks uygulaması öncesi yapıldığında kırışıklıkların giderilmesini hızlandırır.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun