Ellanse Akıllı Dolgu Uygulaması

Ellanse dolgu mikro küreciklerinin bulunduğu homojen bir karışımdır.

Ellanse dolgu %70 cmc içinde %30 oranında pcl mikro küreciklerinin bulunduğu homojen bir karışımdır. Pcl yıllardır kullanılan ameliyat iplerinin aynı etken maddeleri olup hüç bir yan etkisi bulunmayan fda onaylı bir üründür. Bu ürünün amacı cilt altı dokusunda kolajen sentezini uyararak dolgu uygulaması gerçekleştirilen bölgede, kaybolan doku eksikliğini yerine koymak amacı ile kullanılır. Ürün enjekte edildikten 2,5 ay sonrasında cmc kısmı, vücuttan emilerek atılır. Total ürünün %30 fazlası oranında, cilt altına tip 1 kolajen oluşmasını sağlar. Yıllar içinde yüzümüzde oluşan yumuşak doku kayıpları, bu ürün sayesinde tekrar yerine konmuş olur.

Ellanse Akıllı Dolgu Uygulaması

Bu ürünü; gerekli olursa vücut çatlakların da, ve sivilce izlerinin neden olduğu oluşan çukurlara enjekte edilerek, o bağların tekrar onarılmasında cildimizde oluşmuş olan kalıcı derin katlantı çizgilerinde tamir etmek amaçlı ya da, doktorumuzun karar vereceği belli oranda ürün seyreltilerek cilt altına, yüz bölgesine boyun bölgesine çizgilere ve sarkmış bölgelere Mezoterapi ürünü olarak ta kullanılabilir.

İşlem sonrası tam etkiyi 2,5-3 ay sonrasında görmüş olursunuz. Yüzünüzdeki gerginliği net bir şekilde toparlanmayı hissedersiniz. Ürünün yapısından kaynaklı 2-3-4 senelik seçeneklerde ihtiyaç ve hasta tercihine göre bulunmaktadır. Günümüzde son dönemde akıllı dolgu olarak da bilinen elans dolgu, cilt gerginleştirmede kolajen sentezi arttırmada, yüzde ki hacim kaybını azaltma gibi pek çok etki sağlamaktadır. Yüz kaldırma uygulamalarında elans akıllı dolgular ip askı uygulamaları ile birlikte kullanıldığında çok memnun edici sonuçlar elde edilmektedir.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun