Bot0ks Çeşitleri ve Fiyatları

Bot0ks kırışıklık ve deride ki çizgileri geçici olarak yok eden bir uygulamadır.

Bot0ks kırışıklık ve deride ki çizgileri geçici olarak yok eden bir uygulamadır.  Bot0ks tedavisinin kalıcılığı kişiden kişiye göre 4 ila 6 ay arasında değişmektedir.  Oldukça kısa süren bot0ks işlemi, kazayağı, alın, boyun, kaş ortası için, terlemeyi önlemek için yapılabilir. Uygulama süresi 10 ila 15 dakika arasında değişmektedir. Hastalar uygulama sonrası günlük yaşantısına devam edebilir. Bot0ks işlemi yapıldıktan sonra baş çok fazla öne eğilmemeli, aynı gün yüze herhangi bir işlem yapılmamalı, saunaya girilmemelidir. Bot0ksun tam olarak oturma süresi 7 gün ile 15 gün arasında değişmektedir.

Alın, göz çevresi ,kaş ortası, burun yanları, dudak üzerinde ince çizgiler, ağız çevresindeki kırışıklıklar için uygulanan bir işlemdir. Bot0ks yüzün bu bölgelerindeki mimik kaslarını geçici olarak kasılmasını durduran, kızgın ve üzgün ifadeyi ortadan kaldırarak, daha dinç, daha dinlenmiş bir ifadeye sahip olmasını sağlar.

Bot0ks tedavisi yüz kasları  anatomisini bilen tecrübeli doktorlar tarafından yapılmasına önem verilmelidir. Çok ince uçlu bir iğne ile kırışıklığa neden olan kaslara yapılır.  Ağrılı acılı bir işlem değildir ve işlem öncesi lokal anestezi kremi sürüldüğünde kişi çok çok daha az hissedebilir. İşlem sonrası kişi o bölgeye masaj yapmamalı, başını çok öne eğmemeli, saunaya, buhar odasına girmemelidir.

TERLEME BOT0KSU

El, ayak ve koltuk altı terlemeleri için de bot0ks yapılır. Bot0ks tedavisi ile  6 ay terleme ortadan kalmış olur. Öncesinde uygulama yapılacak bölge lokal olarak uyuşturulduktan sonra ter bezlerinin yoğun olduğu bölgeye işlem gerçekleştirilir.

BABY BOT0KS

Baby bot0ks tekniği ile kırışıklıklar azalır, yüzde donuk bir ifade olmaz, mimikler hareket etmeye devam eder. Baby bot0ksda daha düşük ve daha az dozda enjeksiyon uygulanır. Bu sayede yüz kasları doğal bir şekilde hareket eder ve ciltte kırışıklık minimum seviyede olur.

Baby bot0ks enjeksiyonu düşük dozda bot0ks az miktarda yapılır. Baby bot0ksda kişiye özel bot0ks yapılır. Kırışıklığın oluştuğu yerlerde düzelme sağlayacak dozlarda bot0ks enjekte edilir.

Baby bot0ks enjeksiyonları da botullinum toksinden elde edilir. Sadece az miktarda uygulanarak kasları gevşetir ve sinirlerin kasılmasını en aza indirir. Ortalama 15 dakika sürer işlem. Bot0ks ortalama 10 15 gün içerisinde oturur. Baby bot0ks alın, göz çevresi, kaş ortası çizgilerine uygulanır. Baby bot0ksun kalıcılığı kişiye göre ortalama 4 ile 6 ay arasında değişmektedir.  Baby bot0ks her yaşta yapılabilir.

MASSETER BOT0KS

Masseter bot0ksu, masseter kasının yer aldığı yüzün alt kısmını inceltmek için yapılan bir uygulamadır. Masseter botksu, yüzün alt kısmındaki şekil bozukluğuna yapılır. Yüzde erkeksi ve sert bir görünüme neden olan kare yüz şekli küçültülerek daha orantılı bir yüz şekli  oluşması sağlanır. Masseter kasının fazla büyük olması sadece estetik açıdan değil, fiziksel olarak da kişinin istemediği bir görüntü olabilir. Bu nedenler ile de hem şekil hem de işlevsel olarak tedavi sunmak amacı ile de yapılır.

NEFERTİTİ BOT0KS

Çene çizgisi tanımlı olmayan, kırışmış ve sarkmış boynu bölgesi olanlar, gevşek çene altı sorunu olan hastalar, yüzünde genel sarkma olan kişiler için uygun bir operasyondur. Nefertiti bot0ksunda çok ince uçlu iğneler kullanıldığı için işlemde çok fazla acı hissi olmaz. İşlem öncesi anestezi kremi uygulanabilir. Tedaviden 2 ile 3 hafta sonra tam olarak istenilen sonuca ulaşılır. Bu işlem etkisi kişiye göre değişir. Minimum 3 maximum 6 ay kalıcılığı olan bir işlemdir. Bu işlem kişinin kare şeklindeki görünümü daha keskin daha ve oval olmasını sağlayan uygulamadır.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun