Ameliyatsız Yüz Germe'de 6D Star Askı Tekniği

Doğumumuzdan itibaren hayatımızın sonuna kadar önüne geçilmeyen biyolojik sürecin içerisindeyiz.

Günümüzde yaşlanma, doğduğumuz andan itibaren hayatımızın sonuna kadar ilerleyen devam eden önüne geçemediğimiz biyolojik süreçlerden biridir. Yaşlanmanın etkilerini yalnız deri yüzeyin olmaz. Deri altın bağ dokusunda, kolajen dokusunda, kemik dokusun da ve kas dokusun da meydana gelmektedir. Cilt 25 yaşından sonra, kolajen sentezi ve cilt altı dokusunun işlevi yavaşlamaktadır. Yüz bölgesinde yastıklar vardır bu yağ yastıkları yıllar geçtikçe erimeye başlar ve yüz ovalinde sarkmalar meydana gelir. Bu sarkmaları ortadan kaldırmak için yapılan her türlü kozmetik işlemlerin asıl amacı kaybolan dokuyu yerine getirmeye çalışmaktır. Daha canlı daha dinamik bir yüz ovaline sahip olmak için belli bir zaman sonra kozmetik uygulamaların yapılması kişiyi görünüm olarak mutlu eder. 6D Star Askı, bu işlemler içinde yapılması en iyi yöntemlerden biridir. Bu işlem erkek ve kadın herkese yapılabilmektedir. Yüz bölgesinde, boyun bölgesinde oluşan sarkmalar ve hoşunuza gitmeyen orantısız yüz ovalini düzeltmek için uygulanır. Yüz germe işleminde uygulanan 6D Coglar en iyi teknolojiyle üretilmiş iplerdir. 6D Cog Rainbow ipler, piyasada kullanılan diğer iplerden daha fazla geliştirilmiş kalıcılığı ve sonucu uzun süre olan iplerdir. Nedeni 6D Rainbow teknolojisinin üst seviye 360 derece Cog (kılçık) yapısına sahip olmasıdır. Buda ciltte daha iyi tutunmasını ve kaldırmasını sağlar. Cildin daha gergin ve sıkı olmasında etkilidir. İplerin 6 boyutlu olması sayesinde cildi kaldırma etkisi en üst seviyededir. 6D Star askı kullanıldığın da yüzün ovali otomatikman yukarı kalkar ve toparlanır buda kişinin olduğu yaştan 5-10 yaş geriye atmasını sağlar.

6D Star Askı Nasıl ve Nerelerde Kullanılır?

  • Kaş kaldırma
  • Yüz kaldırma
  • Boyun germe
  • Badem göz
  • Düşük göz kapağı kaldırma
  • Burun askılama
  • Jawline hattını belirginleştirip hattını çıkarma
  • Gıdı toparlama
  • Dudak çizgisi belirginleştirme

Ayrıca bu bölgeler ve işlemler dışında, sarkma olan birçok bölgeye uygulanabilir. 6d star askı liftik etkisi açısından çok kuvvetli bir yöntem olduğundan bu alanlar da sıkça tercih edilir. 6d Star askı öncelikle cilt altı kolajen yapısını uyaran bir yöntemdir. Cildin sıkı ve daha dinamik olmasını sağlar. Sağlıklı görünmesinde etkilidir. Öncelikle anestezi krem uygulaması ile başlanır. Sonrasında doktorun belirlediği yüz bölgesinde yapılacak olan deformeye göre 6d iplerin uygulanacak olan yerler çizilip lokal anestezi uygulanır 10 dakika sonra işleme başlanır. 6d ipler belirlenen bölgedeki cilt altı dokusuna yerleştirilerek cilt dokusunu germeye başlar ve cildi yukarı çekme etkisi sağlar ve askılama işlemi tamamlanmış olur.

6D Star Askı İşlemi Sonrası Ne Zaman Etki Görülür?

6D Star askı Cog iplerle yapılan uygulama işlem biter bitmez etkisini gösterir. 6d star ipin özelliklerinden biri de kullanılan ipin kılçıklı yapıya sahip olması ve cildi 8 ay ve 10 ay içinde eridikten sonra cildin eski haline gelmemesini cilt altında kuvvetli bir tutumu olduğundan diğer iplere nazaran kaldırma etkisinin uzun süre kalmasını sağlamaktadır. Eridikten sonra 6d star askısı kişinin yaşı ve kolajen üretimi göz önüne alınarak 2 ile 3 yıl etkinliğini göstermektedir. Cilt altında alerjik reaksiyona sebep olmaz bunun nedeni bio uyumlu olmaları kişi vücuduna karşı anti alerjik yapıya sahip olmasıdır üstün teknolojiyle üretilmiş olması da bu iplerin tercih edilebilirliğini arttırmaktadır. İşlem sonrası günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz. 6d star askı işlemi sonrası yatış pozisyonu sırt üstü olmalıdır. Yüz üstü yatmamalıdır, sıcak ve soğuk duş almaması gerekir. İşlem sonrası ne kadar rahat olursa olsun hassas ciltlerde kızarıklık ve morluk görülebilir buda 1 hafta içeresinde toparlanıp iyileşme gösterir.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun