Kimlere Hacamat Yapılabilir?

Türkiye'de kupa çekme ve hacamatı hastane ortamına taşıyarak geleneksel tıp ve modern tıp birleşti.

HACAMAT;  kelimesi Arapça kökenlidir. Emmek normal forma getirmek anlamını taşır ve hacamat, uygun zaman dilimlerinde belirli aralıklarla yapılırsa vücudun dışarı atamadığı ağır metaller toksinler  kullanılan ilaçların ve hormonlu gıdaların vücutta bıraktığı kalıntılar emilerek normal forma gelmesini sağlamış oluruz. Hacamat deri altında birikmiş vücutta hastalıklara neden olan vücutta toksin kanın dışarı alınma işlemidir. Hacamatı peygamber efendimiz şiddetle tavsiye etmiştir. Deri altında birikmiş olan kan kan özelliğini yitirmiş koyu renklı pelte kıvamındadır ve bağışıklık sistemimizi olumsuz yönde etkileyerek çok hastalığa sebeb olmaktadır. Hacamat her şeyden önce bir kan verme eylemi olduğundan kan vermenin sağladığı bütün faydaları içerir. Hacamat bağışıklık sistemine bağlı tüm kronik hastalıklara karşı tedavi edici özelliğe sahip olduğu gibi hastalıklardan korunmak adınada yapılır. Hacamatın yaş kupa terapisi adı altında uygulanan kısmıdır. Normal bir kuru kupa uygulaması ile bir negatif basınç oluşturarak deriyi ve pompayı toplarlar negatif bir vakum etkisi oluşturarak deri altındaki damarlarda dolaşan kanın deriye doğru yükselmesini sağlarız daha sonra derinin yüzeyindeki agır metaller kanla dışarı atılır.

Hacamatın Sağladığı Genel Faydalar

Bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücut direncini arttırır .hastalıklardan korur kanda birikmiş olan ağır metal ve toksinlerin atılmasını sağlar kan göreviyle gerekli organları uyarır kan dolaşımını ve metabolizmayı düzenler. Ağrıların giderilmesine ve ödem çözülmesinde etkilidir .migren ve bel boyun fıtıklarında eklem ağrıları karaciğer sorunları kalp hastalıkları psikolojik hastalıklar unutkanlık göz problemleri kronik yorgunluk tansiyon gibi bağışıklık sistemine bağlı tüm kronik hastalıkların tedavisinde başarılı olmuştur.

Hacamat Zararlı mıdır?

Hacamat zararları ve yan etkileri  var mıdır? Çok sorulan sorular arasında gelmektedir, tam tersi bir çok hastalıkta iyi gelmekle birlikte bağışıklık sistemini güçlendiren bir bir uygulamadır. Hatta uzun süre kimyasal ilaç kullanıp kemoterapi tedavileri bittikten sonra ağır metalli toksinlerden ilaçların ve o ilaçların yan etkilerinden vücutta bıraktığı toksinlerden kurtulmak için mutlaka hacamat yapılmalı bir hastanede ve bilinçli kişilerle bir hekim tarafından olmalı. Migren hastalarına genelde verilen hep aynı ilaçlar vardır ve hep rutin ağrıyla hayatlarına devam etmek durumunda kalırlar  bu süreçte kullanılan kimyasal ilaçların mide böbrek veya başka organlarımızda yararı kadar zararıda olmaktadır .fakat ilk yapılan hacamat uygulaması hemen sonuç vermektedir. Hacamat kesinlikle bir hekim tarafından uygulanmalıdır. Rastgele noktalara uygulanma olunmaz. Anlık tedavi şekli değil sonuç uygulamalıdır hacamat tedavisi kronik yorgunluk tamamiyle hekim tarafından konulan teşhiste başlanan hacamatta hemen sonuç görülür vücutta bırakılan ağır ve metalleşen kan atılır .normal hayatına geri döner.

Hacamat tedavisi hakkında genel bilgi alın ve dilerseniz online hacamat randevusu oluşturun.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun