Yağ Yakıcı Mezoterapiler

Mezoterapi enjeksiyon ile yapılan işlemlerin tümüne verilen isimdir.

Mezoterapi enjeksiyon ile yapılan işlemlerin tümüne verilen isimdir. Cilt mezoterapisi, saç mezoterapileri ve bölgesel zayıflamaları gibi çeşitleri vardır. Mezoterapilerin uygulama alanlarına göre içerikleri farklıdır. Bu yazımızda bölgesel yağ yakımını sağlayan mezoterapilerden bahsedeceğiz.

PB Serum Mezoterapi İle Bölgesel Yağ Yakımı

PB Serum enzimlerden oluşan bir mezoterapidir. PB Serum ile herhangi bir cerrahi işlem uygulamadan küçük bölgelerde yağ yakımı sağlanabilir.

PB Serum Çeşitleri Nelerdir?

Üç farklı çeşit PB serum vardır.

  • PB Serum Low
  • PB Serum Medium
  • PB Serum High

PB Serum Low Ne İşe Yarar? Faydaları Nelerdir?

PB Serum Low göz altı sıkılaştırma ve göz torbalarını azaltmaya yarayan mezoterapidir. PB Serum uygulanacak hastanın şikayetine göre 2 seans olarak da uygulanabilir. Uygulama sonrası hafif kızarıklık ve ödem olabilir.

PB Serum Medium Ne İşe Yarar? Faydaları Nelerdir?

PB Serum medium gıdı, yüz ve vücut bölgelerinde uygulanır. Uygulanan bölgede yağ yakımı sağlar. Aynı zamanda uyglanacak bölgeyi sıkılaştırır ve toparlanma sağlar. Uygulama sonrası ödem ve kızarıklık meydana gelebilir. Kişi normal hayatına geri dönebilir.

PB Serum High Ne İşe Yarar? Faydaları Nelerdir?

High PB Serum yara ve skar izlerinde kullanılır. Yüksek oranda enzim içerir. Tedavi edici özelliği yüksektir. Uygulanacak seans sayısı hastanın şikayetine göre değişiklik gösterir. Kolajen ve hyaluronik mezoterapileri ile de kombine edilebilir.

İğneli Lipoliz İle Yağ Yakımı

  • İğneli lipoliz uygulamasında karın, bel, basen gibi bölgelere mezoterapi enjekte edilir.
  • Uygulama yapılan bölgedeki yağ hücreleri küçülmeye başlar. İğneli  lipoliz ile Powershape,
  • Exemia, Ultrashape gibi bölgesel incelme cihazları ile kombine edildiğinde daha iyi sonuç alınır.
  • İğneli lipoliz ile eriyen yağlar idrar yoluyla dışarı atılır. İğneli lipoliz haftada 1 kez uygulanabilir.
  • İğneli lipoliz sonrası kişi normal yaşantısında dönebilir.
  • İğneli lipoliz yüzdeki simetriyi bozan yağ yastıklarına da uygulanabilir.
  • İğneli lipoliz işlemi 18 yaşından büyük herkese uygulanabilir. İşlemin herhangi bir kalıcılık süresi yoktur. Spor ve diyet ile desteklendiğinde işlemin başarı oranı yükselir.

Supreal İle Yağ Yakımı

Supreal çok güçlü bir yağ yakıcı mezoterapi işlemidir. Gıdı ve boyun bölgesinde çok etkilidir. Hasta 1 seansta bile işlemin etkisini görebilir. Supreal işlemi son derece pratiktir. Supreal uygulanacak bölgeye az miktarda lokal anestezi kremi sürülerek hasta yaklaşık 20 dakika bekletilir. Lokal anestezi kremi temizlendikten sonra yağ fazlalığı olan bölgelere papül şeklinde ürün enjekte edilir. Uygulama yapıldığı andan itibaren yağ yakımı başlar. 15 gün içerisinde sonuca ulaşılır. 15 gün sonra hastanın kontrolü yapıldıkta sonra ikinci bir seans yapılıp yapılmayacağına karar verilir. Fokus Ultrason cihazı da yüzdeki yağ yastıklarına uygulanabilir. Yüzü inceltme özelliği vardır. Boyun bölgesinde Supreal mezoterapi ile kombine edildiğinde maksimum etki sağlar. Fokus Ultrason tek seans olarak uygulanır. Fokus ultrason ve Supreal Mezoterapi işlemlerinden sonra kişi günlük yaşamına devam edebilir.

Kokteyl Selülit Mezoterapisi ile Yağ Yakımı

İçerdiği yağ parçalayıcı bileşenler sayesinde kütleler halinde bulunan yağ moleküllerinin içerisine enjeksiyon yapılır. İçerdiği L-cartinine Mesostably ve Meliloto sayesinde bileşik halde duran yağ kütlelerini parçalamak ve selülit görüntüsünü (cildi sıkılaştırarak) azaltmayı sağlayan bir kokteyldir. Mezoterapi iğnesiyle yapılan ağrısız bir işlemdir. Hastamız işlemden sonra günlük hayatına kaldığı yerden devam edebilir. İşlem aralıkları minimum 1 hafta aralıkla 4 seans yapılmalıdır. Kokteyl bakımlarda cihaz kombinasyonları ile çok hızlı sonuçlar alınmaktadır.Mezoterapi iğnesi ile birlikte Power Shape sıkılaşma ,Vella Shape ile hızlı bir şekilde selülitlere veda edebilirz. İşlem  sonrasında herhangi bir kızarma, kaşıntı ve yanma hissi yaşanmamaktadır kişi aynı gün günlük yaşamına devam edebilir.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun