Jet Plazma ile Cilt Yenileme

Plazma enerjisi, gaz halinde olan azot ve su buharının plazma haline dönüştürülmesidir.

Plazma enerjisi, uygulandığı bölgede gaz halinde olan azot ve su buharının yüksek enerji ile plazma haline dönüştürülmesi işlemine denir. Meydana gelen bu etkileşim ile etkileşim sonucu oluşan iyon bulutu cilt yüzeyini etkileyerek çok hızlı yenileme sağlamaktadır. Yaş ilerledikçe ciltte kırışıklıklar oluşmaktadır bu kırışıklıkların bu kırışıklıkları minimuma seviyelerde tutmak için jet plazma enerjisine güvenebilirsiniz. Jet plazma enerjisi ile cerrahi işlem geçirmek istemeyen bu konuda oldukça kararsız olan kişilerde ameliyatsız göz kapağı operasyonlarının en başında gelen plazma enerjisi ile göz kapağında ki fazla deriden ve gözaltı torbalanmalarından kurtulmanız mümkün.

Genelde bu tedavinin kış aylarında yapılması önerilmektedir. Yoksa uygulama yapılan alanlarda lekelenmeler oluşmaktadır. Bazı çatlak tedavilerinde, bir veya birkaç seans halinde uygulandığında gözle görülür çatlaklarda azalma görülmektedir. Nazolabial çizgilerde dudak üstündeki kırışıklıklarda, göbek derisi etrafındaki buruşmalarda, göz kenarındaki kırışıklıklarda, kulak önünde ki çizgilerde, boyunda ki ince çizgiler ve kırışıklıklarda, yağ kistlerinde, plazma enerjisine başvurabilirsiniz. Lokal anestezi uygulanarak yapılan bu işlem ağrısız acısız bir işlemdir. Tüm bu tedavilerin takibinde iyileşme süreci bölgeye göre değişkenlik göstermektedir. Tamamen iyileşme süresi tedavide kullanılan enerjiye göre değişmektedir.

Tedavi sonrası sonuçlar hemen görülmektedir. Yalnız tedavinin sonuçları yaş ilerledikçe ve cildiniz güneşe maruz kaldıkça doğal yaşlanma ile birlikte etiler azalmaya başlar.

Ön Muayene Randevusu İçin Form Doldurun